В Луцьку депутати міської ради вирішували, які об’єкти підлягають приватизації шляхом викупу

В Луцьку депутати міської ради вирішували, які об’єкти підлягають приватизації шляхом викупу

26.02.14 10:33 0 717
Завтра відбудеться засідання 55-ї сесії міської ради. Напередодні ж сесії депутати міської ради працюють у складі постійних комісій, обговорюючи попередньо питання, які внесені до порядку денного пленарного засідання.

на засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації. Участь у її роботі взяли Олександр Пилипович, Артур Василевський, Олександр Плісецький та Юрій Мишко.

Так, члени комісії погодили включення нежитлового приміщення загальною площею 100,4 кв.м. на вул. Рівненській, 52 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу. Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко поінформувала присутніх про особливості цього об’єкта. За її словами, це окремо збудоване приміщення, частина якого уже перебуває у власності підприємця Руслана Карпенка. Іншу частину, яку пропонується продати, підприємець уже тривалий час орендує.

Крім того, депутати розглянули питання про включення нежитлового приміщення загальною площею 84,3 кв.м. на проспекті Молоді, 5 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу, та про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 №1/2 «Про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їх персонального складу».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення від колективу ...
Наступна новина: У Львові неповнолітній ...

КОМЕНТАРІ