В Закарпатській області зранку в Хусті горів автомобіль

В Закарпатській області зранку в Хусті горів автомобіль

26.02.14 14:39 0 733
З заявою про підпал автомобіля до міліції звернувся 52-річний мешканець одного з сіл Хустського району.

Правоохоронці на місці пригоди з’ясували, що автомобіль марки «ДАФ» був припаркований в м.Хуст по вул.Франка, на автостоянці поблизу кафе-бару. Автомобіль цей чоловік придбав на початку цього року в одному з торговельних закладів області.

Вогнем знищено салон автомобіля та моторний відсік. Під час огляду місця події міліціонерами було встановлено, що біля цього «ДАФ» неподалік був припаркований ще один автомобіль - марки «Рено Магнум», на якому було виявлено займання переднього колеса.

На стоянці, де були розташовані автомобілі, відсутнє відеоспостереження, огорожа та сторожова охорона. Наразі встановлюється сума матеріальних збитків та причина загорання.

Дану подію слідчими внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Начальник хустської міліції Василь Турдай коментує, що такі випадки працівниками міліції будуть жорстко присікатися, а причетних до підпалів автомобілів буде суворо покарано згідно чинного законодавства.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ