На дорогах Закарпаття працюють спільні патрулі ДАІ та громадськості

На дорогах Закарпаття працюють спільні патрулі ДАІ та громадськості

26.02.14 13:19 0 699
Вже декілька днів на всіх в’їздах на територію Закарпатської області діють посилені блокпости міліції, до складу яких входять працівники міліції та представники громадськості.

Кількість людей, які несуть службу на кожному окремому пості ДПС ДАІ, пропорційна кількості транспорту, який в’їжджає в Закарпатську область з тієї чи іншої сторони.

Так, на стаціонарному посту ДПС ДАІ «Нижні Ворота» (автодорога державного значення «Київ-Чоп») разом із шістьма інспекторами ДАІ наглядали за порядком на дорогах 4 громадські активісти.

Для попередження ввезення в нашу область зброї, патрулі зупиняють всі транспортні засоби, які рухаються на в’їзд у Закарпаття. Більшість водіїв з розумінням ставляться до тимчасових заходів, але, звісно, є і невдоволені. Та конфліктні ситуації вдається попереджувати. Представники громадськості пояснюють необхідність таких заходів водіям.

- Сподіваємося, що спільними зусиллями ми збережемо мир та спокій у нашій області, - прокоментував ситуацію начальник УДАІ УМВС Закарпаття Михайло Бойчук.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суперліга. У символічній ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ