На Хмельниччині правоохоронці взяли під варту вбивцю-рецидивіста, який задушив власну матір

На Хмельниччині правоохоронці взяли під варту вбивцю-рецидивіста, який задушив власну матір

26.02.14 13:19 0 667
В одному із сіл Шепетівського району 48-річний чоловік, підігрітий спиртним, задушив стареньку 78-річну матір. Жаху цій історії додає те, що підозрюваний уже відбув покарання за подвійне вбивство і тільки нещодавно вийшов на волю. Тепер йому загрожує пожиттєве ув’язнення.

У червні минулого року чоловік тільки-но вийшов із в’язниці, де перебував довгих 11 років за вбивство двох людей. Повернувся у материну хату. Старенька змушена була прийняти його, бо ж як не як — син. Та чоловік особливо до роботи не брався, жив на материну пенсію і постійно пиячив, що призводило до постійних суперечок в сім’ї.

Посварилися і в день вбивства. Та чоловік не обмежився словесною перепалкою і почав простягати руки, а потім взяв звичайний кухонний рушник і задушив бідолашну. Бездиханне тіло душогуб виніс з хати і сховав на ґанку, «щоб не мозолила очі», а сам ще близько двох днів непробудно пиячив. Дійшовши, очевидно, до кондиції, душогуб сам прийшов до міліції з повинною…

Як повідомив начальник Шепетівського МВ УМВС Сергій Бакун, наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На дорогах Закарпаття ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ