На Хмельниччині аби люди були у безпеці

На Хмельниччині аби люди були у безпеці

26.02.14 15:54 0 673
Головним завданням, що стоїть перед органами виконавчої влади на місцях є забезпечення сталої роботи об’єктів життєзабезпечення. Тому під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Вадима Гаврішка та участі начальника управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Євгена Данилюка відбулася селекторна нарада з представниками райдержадміністрацій та міських виконавчих комітетів щодо порушеної вище тематики.

Вадим Гаврішко, акцентував увагу присутніх у студіях на забезпеченні функціонуванні об’єктів життєзабезпечення у штатному режиму, зважаючи на напружену суспільно-політичну ситуацію в державі. Посадовець наголосив на необхідності проведення розрахунків за енергоносії аби заклади теплоенергетики працювали без будь-яких проблем.

Серед питань порядку денного було питання щодо готовності до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2014 році.

В області вирішено проблему, яку становили безхазяйні гідротехнічні споруди штучних водних об’єктів, із них на баланс взято 99 %. На даний час, не завершено роботи із прийняття на баланс ГТС у Городоцькому, Дунаєвецькому, Полонському, Теофіпольському районах та в м. Шепетівка.

Серед питань було питання щодо створення місцевих матеріальних резервів для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Посадовець наголосив на необхідності під час прийняття (перегляду) місцевих бюджетів передбачати кошти для створення матеріальних резервів, щоб забезпечити належне виконання робіт із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Актуальним на нараді стало питання оповіщення населення на випадок надзвичайних ситуацій. Адже система централізованого оповіщення області забезпечує доведення сигналу «Увага всім» до 46 % населення. З метою розширення зони оповіщення населення укладено угоди з власниками телерадіокомпаній та ФМ-радіостанцій, технічні засоби яких покривають 83,3% площі області.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: про стан ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ