На Хмельниччині до відповідальності за корупцію притягнуто начальника бюро технічної інвентаризації

На Хмельниччині до відповідальності за корупцію притягнуто начальника бюро технічної інвентаризації

26.02.14 08:37 0 669
За матеріалами відділу по боротьбі з корупцією Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області до адміністративної відповідальності за корупційні діяння притягнуто начальника бюро технічної інвентаризації одного із районних центрів області.

Начальник БТІ всупереч вимогам ч. 1 ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» не повідомив органи місцевого самоврядування про наявність у нього конфлікту інтересів при укладанні та підписанні договору оренди приміщення з орендодавцем.

Як виявилось, договір оренди приміщення для БТІ начальник міського комунального підприємства уклав … з власною матір’ю, якій належала частина будівлі. Тим самим чоловік вчинив адміністративне корупційне правопорушення, передбачене ст. 172-7 «Порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Суд визнав начальника бюро технічної інвентаризації винним та зобов’язав сплатити штраф, визначений чинним законодавством.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ