В Івано-Франківській області рятувальники застерігають про небезпеку тонкого льоду

В Івано-Франківській області рятувальники застерігають про небезпеку тонкого льоду

26.02.14 13:26 0 647
Як зазначають рятувальники, щорічно в зимовий період небезпеку для життя людини становлять водні об’єкти, особливо за умов тонкої криги. За статистикою, тільки з початку поточного року на зимових водоймах області потонуло 2 людей.

Саме зараз, коли температура повітря здебільшого є плюсовою, а лід на водоймах тонкий та небезпечний, рятувальники звертаються до рибалок бути обережними і дотримуватись правил безпечної поведінки під час зимової риболовлі.

Щоб попередити трагедії, впродовж минулого тижня працівники відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області провели профілактичні рейди на території водних об’єктів.

Хоча, на переважній більшості водойм рибалок немає, та все ж з кількома любителями зимової риболовлі вдалося поспілкуватися на Вовчинецькому озері. Рятувальники пригадали їм правила безпечної поведінки під час перебування на водоймах за умов тонкої криги та вручили тематичні листівки застережуючого характеру.

Досвідчені рибалки, кажуть, що попри заняття улюбленою справою ніколи не забувають про безпеку свого життя.

Рятувальники вкотре застерігають любителів підлідної риболовлі дотримуватись відповідних правил безпеки та за умов тонкої криги утриматися від виходу на лід. Будьте обережні! Бережіть своє життя!

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ