Василь Фелик: "Викрадену зброю потрібно забрати з вулиць"

Василь Фелик: "Викрадену зброю потрібно забрати з вулиць"

26.02.14 14:27 0 790
Про залучення до співпраці із міліцією небайдужих громадян для забезпечення правопорядку, ситуацію із викраденою з обласного СБУ зброєю розповів генерал-майор міліції Василь Фелик на зустрічі зі ЗМІ.

Керівник розповів про громадські ініціативи із забезпечення безпеки у місті, актуальні саме в цей час. За словами очільника обласної міліції до охорони громадського порядку уже задіяні охочі та небайдужі громадяни.

«Буде також задіяна міська та обласна влада,- каже Василь Фелик. - Перш за все потрібно легалізувати блок-пости, створені активістами. Зараз важливо у легальний та законний метод задіяти громадськість до охорони порядку разом із працівниками міліції, які мають законні повноваження в правоохоронній діяльності».

Василь Фелик наголосив, що такі міри є особливо необхідними, адже нещодавно з деяких приміщень обласної Служби безпеки України було викрадено ряд зброї та небезпечних засобів. - Із більш ніж ста одиниць зброї вже половина є повернутою. - повідомив керівник – Але ще багато небезпечних засобів зараз перебувають в руках невідомих осіб, зокрема неповнолітніх громадян.

Василь Фелик зауважив, що за будь-яку інформацію про місцезнаходження зброї, а також добровільне її повернення кримінальної відповідальності не настає. Максимальних зусиль буде докладено, щоб віднайти та повернути зброю, яка зараз становить реальну небезпеку для мешканців Прикарпаття.

«Ми цю зброю повинні забрати з вулиць, - каже очільник обласної міліції,- тож закликаю усіх небайдужих громадян, зацікавлених в стабілізації, приєднатися до патрулювання вулиць».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські церкви ...
Наступна новина: На Волині судили матір, яка ...

КОМЕНТАРІ