Івано-Франківщина: за добу в області виникло 7 пожеж, 1 особу травмовано

Івано-Франківщина: за добу в області виникло 7 пожеж, 1 особу травмовано

26.02.14 15:24 0 668
24 лютого о 08:15 год. в селі Глушків Городенківського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. На місці пожежі травмувався 92-річний власник помешкання. Потерпілого з термічними опіками тіла було доставлено в Городенківську центральну районну лікарню. Причина виникнення пожежі – перекал печі.

24 лютого о 13:03 год. в місті Городенка по вулиці Залізничній горіло сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

24 лютого о 17:45 год. в селищі Ланчин Надвірнянського району виникла пожежа в будівлі магазину «Автомайстер». Вогнем пошкоджено перекриття на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 20:20 год. в селі Соколівка Косівського району на одному з обійсть сталася пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем пошкоджено кімнату літньої кухні та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

24 лютого о 19:23 год. в обласному центрі по вулиці Залізничній горіло сміття в недіючому житловому будинку. Вогнем знищено побутове сміття на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

25 лютого о 01:20 год. в Івано-Франківську по вулиці Коперника виникло загорання дерева. Вогнем пошкоджено 1 м.кв. дерева. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

25 лютого о 03:20 год. в селі Верхня Калуського району виникла пожежа автомобіля «ВАЗ 2106». Вогнем знищено автомобіль. Причина виникнення пожежі – занесення джерела вогню сторонніми особами.

Загалом з початку року в області виникло 268 пожеж, у вогні загинуло 18 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ