У Рівненській області роботодавці підбирали працівників з числа інвалідів

У Рівненській області роботодавці підбирали працівників з числа інвалідів

26.02.14 15:00 0 677
З метою сприяння працевлаштуванню людей з інвалідністю та з нагоди Дня соціальної справедливості у Рівненському міському центрі зайнятості відбувся Ярмарок вакансій для інвалідів за участю роботодавців ПАТ «Рівнеазот», ТОВ «Імпульс-Рівне» та ТОВ «ВПК-Україна». Ярмарок відвідали 30 осіб з інвалідністю.

Роботодавці поінформували присутніх у залі осіб з обмеженими фізичними можливостями щодо умов роботи на підприємствах, соціальних гарантій, розповіли про наявні вільні робочі місця.

Наталія Занозовська, інспектор відділу кадрів ТОВ «Імпульс-Рівне», здійснювала підбір працівників за професіями експедитора, слюсаря з ремонту автомобілів, оператора з уведення даних в ЕОМ зі знанням програми 1-С (8-ма версія). Представники ПАТ «Рівнеазот» та ТОВ «ВПК - Україна» запропонували вакансії сторожа, водіїв навантажувача, двірника, торговельного представника тощо.

Микола Дмитрук, представник ВАТ «Рівнеазот», і Сергій Попов, інспектор відділу кадрів ТОВ «ВПК - Україна», побажали провести співбесіду з кожним присутнім шукачем роботи, адже під них на підприємствах готові створити нові робочі місця, які передбачені для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Вони вислухали уважно кожного із запрошених інвалідів, дізналися про їхній професійний стаж, ознайомились з документами про освіту, медичними висновками щодо працевлаштування, враховували і занотовували інформацію про кожного, хто виявив бажання працювати.

За результатами співбесіди з безробітними, які мають інвалідність, представники ПАТ «Рівнеазот», ТОВ «Імпульс - Рівне» та ТОВ «ВПК - Україна» підібрали 13 кандидатів, п’ятьом було запропоновано пройти медичну комісію на ВАТ «Рівнеазот», дані інших занесено до кадрового резерву.

Усі учасники ярмарку задоволені результатами і висловили побажання проводити такі заходи у центрі зайнятості щомісячно.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пішов з життя керівник ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ