У Рівному невідомі в масках обстріляли мікроавтобус з громадянами республіки Білорусь

У Рівному невідомі в масках обстріляли мікроавтобус з громадянами республіки Білорусь

26.02.14 11:30 0 836
Водія ранили з автоматичної вогнепальної зброї у передпліччя. Постраждали двоє жінок та дитина — у них розбиті брови та пошкоджені кінцівки. Вже непритомного від больового шоку водія молодики нещадно побили, а у пасажирів забрали всі їх речі.

Білоруси їхали до Яремчі на відпочинок. Коли їх автомобіль під’їхав до блокпосту поблизу селища Городище, водій мікроавтобуса почув біля машини вибух та побачив, що до нього наближаються чоловіки в масках. Він вирішив розвернутись, тому що подумав, що його хочуть пограбувати. Коли транспорт з пасажирами почав їхати назад, невідомі почали стріляти з вогнепальної зброї по автомобілю.

— У мікроавтобусі знаходились 16 громадян республіки Білорусь, серед яких вісім жінок та двоє дітей, — зазначив начальник УМВС України в Рівненській області полковник міліції Дмитро Лазарєв. — По лобовому склу автомобіля стріляли з автоматичної та мисливської зброї. Слідчо-оперативну групу озброєні особи не пустили. Водій перебуває у Рівненській обласній клінічній лікарні і вирішується питання про транспортування його у Білорусію для подальшого продовження лікування. Правоохоронці наразі спілкуються з потерпілими для з’ясування обставин інциденту.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ