На Тернопіллі рятувальники ліквідували пожежу автомагазину

На Тернопіллі рятувальники ліквідували пожежу автомагазину

26.02.14 11:36 0 617
24 лютого о 00:33 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в одному із магазинів на вулиці Бродівська в місті Тернопіль.

До місця виклику направлено чергове відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановлено, що горить автомагазин площею 140 м. кв., полум’я швидко поширювалось загрожуючи перекинутись на сусідні будівлі. На допомогу, для ліквідації пожежі, направлено ще три пожежно-рятувальних підрозділи.

Працюючи в умовах значного задимлення та високої температури о 01:03 вогнеборці здійснили локалізацію, зупинивши поширення полум’я, а о 01:47 повністю ліквідували пожежу, не допустили перекиданню вогню на сусідні будівлі та припарковані поруч автомобілі.

Загиблих та потерпілих на місці події не виявлено. Вогнем знищено автомагазин. Причина виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються.

На місці події працювала оперативна група Управління ДСНС в області на чолі з заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Андрієм Ковбасюком.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ