У Тернополі оголосили війну «одноруким бандитам»

У Тернополі оголосили війну «одноруким бандитам»

26.02.14 15:24 0 714
Відбулася прес-конференція міського голови Сергія Надала за участю громадських активістів Любомира Шимківа і Андрія Літовчука та заступника начальника Тернопільського міського відділу УМВСУ Андрія Фірмана. Головне питання, яке обговорювали активісти - викорінення з території Тернополя грального бізнесу.

Міський голова Тернополя Сергій Надал, зауважив, що з початку своєї каденції міська рада нинішнього скликання вживає вагомих заходів щодо викорінення з території міста грального бізнесу: «Я зробив низку звернень до СБУ, прокуратури та міліції. На більшість із них не отримав відповіді, а із Служби Безпеки України, взагалі, відписали, що це не в їхній компетенції і що вони цим питанням займатися не будуть. Нині є вимога часу – прибрати гральний бізнес з міста повністю», – зазначив Сергій Надал.

Громадські активісти уже наклеюють листівки на закладах грального бізнесу, а їхнім власникам і керівникам дано термін до 13 години 25 лютого демонтувати гральні автомати та вивезти їх за межі Тернополя.

«Ця діяльність є незаконною і не може здійснюватися на території міста. Віднині ми даємо одну добу тим, хто здійснює цей вид діяльності, не для того, щоб вони закрили, а щоб взагалі забрали гральні автомати з території Тернополя. Уже завтра силами громадських активістів, муніципальної поліції і, сподіваюсь, міліції ми перевіримо ці місця. Якщо власники чи керівники закладів не прислухаються до законних вимог громади, відбудеться демонтаж і вивезення їхніх ігрових автоматів за межі міста», - додав міський голова.

Сергій Надал також звернувся до усіх жителів міста з проханням - повідомляти інформацію про заклади грального бізнесу на телефони цілодобової гарячої лінії: 15-80; 40-20-02; 0673515710.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: на Ратнівщині ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за добу ...

КОМЕНТАРІ