Володимир Стаюра: "Нашим спільним завданням є забезпечення порядку в області"

Володимир Стаюра: "Нашим спільним завданням є забезпечення порядку в області"

26.02.14 14:50 0 702
22 лютого 2014 року в Тернопільському прес-клубі відбулася конференція, на якій підбивалися підсумки по забезпеченню громадського спокою в Тернополі та області. На заході були присутні голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра, міський голова Тернополя Сергій Надал та депутат Тернопільської обласної ради Юрій Лазаренко.

"Протягом цих днів у нас було багато дезінформації. На щастя вона не виправдалася, тому зараз на вулицях панує спокій. Штаб національного спротиву Тернопільщини разом з міською радою забезпечували порядок у місті, щоби не допустити мародерства та грабунку. В наші загони самооборони записувалися люди, які допомагали контролювати ситуацію. Практично в усіх населених пунктах області були виставлені блокпості на в'їздах. У ситуації, коли правоохоронні органи були відсутні, порядок в місті забезпечували органи місцевого самоврядування та небайдужі тернопільці. Надалі основне наше завдання – забезпечення громадського спокою на Тернопільщині", – зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Зазначимо, що наразі ситуацію з захистом та безпекою громадян у Тернополі повністю взяли під свій контроль місцевий Штаб національного спротиву та Тернопільська міська рада. У обласному центрі містяни на громадських засадах забезпечують чергування на блокпостах. Від 22 лютого до цієї роботи долучилася й Державтоінспекція.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Інтер" спробує придбати ...
Наступна новина: Пішов з життя керівник ...

КОМЕНТАРІ