Друга вища освіта і навіщо вона необхідна для вас

Друга вища освіта і навіщо вона необхідна для вас

26.02.14 19:07 0 1300

Сьогодні дуже багато молодих людей не замислюються над тим, що потрібно правильно підбирати свою спеціальність, по якій ти будеш вступати до університету, а потім ще й працювати після його закінчення. Приводить це до того, що доводиться отримувати другу вищу освіту, тобто йти з тієї професії, яку ти отримав, і знову сідати в аудиторію.
Але чому і хто йде здобувати другу вищу освіту? Як показує статистика, в основному це молоді люди до 28 років, які становлять майже 60 відсотків студентів, що вдруге прийшли до навчального закладу. Причини, за якими вони захотіли зробити це, може бути дуже багато. Багато молодих людей, які закінчили один університет, відразу відправляються отримувати ще одну освіту, готуючи стійку основу для свого майбутнього життя. Крім цього, велика кількість студентів приходять знову в університет ще й тому, що неправильно обрали першу спеціальність.
У 18 років людині важко оцінити свої бажання і те, чим вона хоче займатися. Саме тому, відпрацювавши після закінчення університету максимум один рік, багато хто знову повертається за знаннями, але вже за іншою спеціальністю, адже робота по першій їм явно не сподобалася.
Крім цього, люди до 30 років, а іноді і до 40, теж часто вступають знову в університет, і вони складають вже іншу масу студентів. Як правило, їх робота їм не тільки подобається, але цілком влаштовує. При цьому головна причина, по якій вони повертаються до університету, - банальна сірість буднів, бажання щось змінити в своєму житті, змінити сферу діяльності тощо.
Але от питання - де найкраще здобувати другу вищу освіту? Природно, зробити це можна і в нашій країні, тим більше що велика кількість вищих навчальних закладів пропонує вам зробити вибір. Але цілком природно, що найкраще отримати другу освіту за кордоном, і для вас це зовсім не є мрією, яка ніколи не збудеться, це цілком реально зробити.
Отримати освіту сьогодні можна в будь-якій країні, всі університети відкриті для іноземних студентів. Але природно, що наших людей найбільше приваблює можливість отримати його саме в Європі, адже ці країни розташувалися максимально близько до нас.
Скажемо відразу, що найкраще знати мову тієї країни, в яку ви поступаєте, адже викладання проводиться саме на ній. При цьому багато країн Європейського Союзу пропонують отримати безкоштовну освіту тільки в тому випадку, якщо викладання проводиться мовою країни навчання .


Источник: http://www.univerpl.com.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ