Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

27.02.14 12:11 0 1021
24 лютого у селі Шилівці Хотинського району виникла пожежа в господарській будівлі місцевої мешканки. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин та місцева пожежна команда села Клішківці відразу виїхали за місцем виклику. Саманні стіни та дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню, тому полум’я за лічені хвилини охопило споруду. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була повністю ліквідована. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено будівельні конструкції будівлі. Завдяки вмілим діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося врятувати від знищення житловий будинок. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Ще одна господарська будівля того ж дня горіла у селі Топорівці Новоселицького району. Рятувальники міст Чернівці та Новоселиця, а також місцеві пожежні команди сіл Топорівці, Рідківці та Колінківці були направлені на ліквідацію пожежі. Загорання виникло на горищі будівлі. Внаслідок наявності на горищі легкозаймистих речовин, вогонь поширився на площу 90 кв.м.. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого розповсюдження полум’я, оскільки поруч із місцем виникнення пожежі знаходився житловий будинок. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, що дозволило не допустити перекидання вогню на житловий будинок. На пожежі знищено перекриття на площі 90 кв.м., пошкоджено речі домашнього вжитку. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок. Постраждалих немає.

24 лютого ще одна пожежа виникла в Чернівцях по вул. Галицький шлях. Вогнем був охоплений будинок. Рятувальники локалізували, а в подальшому повністю ліквідували пожежу. На пожежі знищено покрівлю будівлі, пошкоджено перекриття.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Турчинов: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ