Працівники міліції разом з громадськістю забезпечують порядок на вулицях Луцька

Працівники міліції разом з громадськістю забезпечують порядок на вулицях Луцька

27.02.14 11:25 0 670
Ввечері у приміщенні Луцького МВ УМВС України у Волинській області відбувся збір учасників, які забезпечуватимуть громадський порядок на вулицях міста у нічний час.

На патрулювання вулиць разом з працівниками міліції та внутрішніх військ вийшли представники спілки ветеранів Афганістану, ветеранів МВС та десантних військ, Народної самооборони, Автомайдану. Усі присутні були розподілені на групи. У кожній з них є працівники міліції у форменому одязі, з необхідним обмундируванням. Патрулювання міста буде здійснюватися як у пішому порядку, так і на автомобілях в усіх мікрорайонах міста.

На маршрути вийшло 11 піших груп та 10 нестимуть чергування на автомобілях. Загалом близько 100 осіб.

Члени груп мають на руках синьо-жовті пов’язки.

До присутніх звернувся Луцький міський голова Микола Романюк. Він подякував усім присутнім за їх свідому громадянську позицію та бажання допомогти забезпечити громадський порядок у місті. На його переконання, це добре коли громадяни разом з працівниками міліції намагаються зробити місто безпечнішим.

«Дякую від імені лучан та себе особисто представникам «Варти порядку», Народної самооборони, Автомайдану, ветеранам Афганістану та десантникам за вашу громадянську позицію. Хочу зауважити, що нині у Луцьку зовсім інший настрій. Я недарма запросив на ранішню зустріч з особовим складом міського відділу міліції представників засобів масової інформації. Моєю метою було, щоб лучани через телебачення, газети, інтернет побачили, що їх спокій оберігають, і відчували себе безпечно на вулицях міста», – наголосив міський голова.

Микола Романюк пообіцяв, що міська влада всіляко сприятиме у проведенні нічних патрулювань вулицями міста.

На завершення він побажав присутнім, щоб шнє чергування пройшло спокійно, без проблем та ексцесів.

У свою чергу виконуючий обов’язки начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області Анатолій Якимчук нагадав присутнім, аби вони під час несення чергування дотримувалися вимог чинного законодавства. У разі виявлення правопорушень вони мають їх припиняти, а то й діяти на попередження. Анатолій Якимчук закликав усіх у жодному разі не переступати меж закону.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Махніцький: ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ