Волинські охоронці затримали неповнолітнього злодія-рецидивіста

Волинські охоронці затримали неповнолітнього злодія-рецидивіста

27.02.14 16:58 0 692
17-річний молодик зі шкільної парти став прокладати собі кримінальну стежку, проте за всі вчинені злочини доведеться відповідати згідно із законом.

До працівників горохівського районного відділу міліції звернулася 65-річна жителька району із заявою про те, що невідома особа обікрала її магазин. У Горохові із церковної крамниці шляхом пошкодження вхідних дверей невідома особа викрала 7000 гривень та срібні вироби. Правоохоронці провели ряд процесуальних заходів і встановили, що крадіжку вчинив раніше судимий неповнолітній житель району.

У поле зору правоохоронців підліток потрапив давно:

– Як тільки потрібні були гроші, він ішов на чергову крадіжку. За плечима 17-річного парубка – не одне кримінальне правопорушення, а відтак ряд судимостей за майнові злочини та грубе порушення громадського порядку, –повідомив начальник Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Ігор Скромний.

Наразі, правоохоронці проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За вчинення кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 6 років. Молодик підозрюється у вчиненні крадіжок, не лише на території Горохівщини, а й в інших районах області.

Нині зловмисник арештований та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донеччани підтримують ...
Наступна новина: На Тернопільщині протягом ...

КОМЕНТАРІ