Волинь: всі системи життєзабезпечення області працюють стабільно

Волинь: всі системи життєзабезпечення області працюють стабільно

27.02.14 14:17 0 770
Всі системи життєзабезпечення області працюють стабільно. На цьому наголошували керівники профільних структур облдержадміністрації в ході наради, яку провів голова облради Валентин Вітер.

Обговорено стан справ у соцзахисті, розрахунках за енергоносії, пенсійних виплатах, фінансах, охороні здоров’я, а також йшлося про проходження опалювального сезону та підготовку до весняно-польових робіт і можливої весняної повені.

Окремо заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Іван Грицюк поінформував, що наразі в обласних медичних закладах перебувають на безкоштовному лікуванні 11 волинян, потерпілих на майдані в Києві. Крім того, він розповів, що з п’ятниці по неділю краяни активно здавали кров. Зголосилося 496 донорів, зібрано 150 л крові, яку, при потребі, відправлятимуть до столиці.

Голова облради також поінформував, що днями Верховна Рада України має розглянути законопроект «Про люстрацію».

Валентин Вітер закликав колег об’єднатися та працювати спільно, щоб волиняни вчасно отримували зарплати та пенсії, і щоб не було перебоїв із постачанням світла, тепла, газу, води тощо. Обласні управління, департаменти та територіальні підрозділи органів влади продовжують працювати у звичному режимі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ