В Луцьку депутати підтримали проект Програми управління боргом на 2014–2023 роки

В Луцьку депутати підтримали проект Програми управління боргом на 2014–2023 роки

27.02.14 10:45 0 696
На шнє засідання 55-ї сесії міської ради управління фінансів та бюджету міської ради подало проект рішення «Про проект Програми управління боргом на 2014–2023 роки». Метою програми є ефективне управління фінансовим ресурсом міського бюджету Луцька для попередження фінансового ризику та своєчасного і повного виконання міською радою та її виконавчими органами зобов’язань за місцевим боргом.

Депутати вирішили не заслуховувати інформацію начальника управління фінансів та бюджету Лілію Єлова.

Уточнююче запитання до проекту рішення виникло у депутата Рустама Дячука. Отримавши відповідь, обранці громади підтримали запропонований проект рішення.

Крім того, депутати міської ради внесли зміни до рішення міської ради від 07.02.2014 № 53/3 «Про бюджет міста Луцька на 2014 рік». Начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова зауважила, що зміни зумовлені тим, що виникла потреба розподілити залишки коштів, що утворилися станом на 01.01.2014 року та перерозподілу асигнувань. За її словами, ці гроші будуть спрямовані на погашення заборгованостей, які залишилися з минулого року.

Депутат Олександр Магеровський запропонував передбачити кошти на лікування постраждалих на Євромайдані. Міський голова Микола Романюк зауважив, що у лікувальних закладах перебуває двоє постраждалих. Вся медична допомога їм надається за кошти міського бюджету. Ми усіляко сприяємо вирішенню проблемних питань постраждалих на Євромайдані, - зазначив він.

Також Микола Романюк повідомив, що вчора відбулося спільне засідання правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців та членів Регіональної ради підприємців у Волинській області. Під час якого обговорили питання допомоги постраждалим та родинам загиблих на Євромайдані.

Депутати міської ради підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ