Микола Романюк: «Хай кожен відповідає за свої дії перед Богом і людьми»

Микола Романюк: «Хай кожен відповідає за свої дії перед Богом і людьми»

27.02.14 14:56 0 703
Луцький міський голова Микола Романюк під час сесії міської ради висловив невдоволення, що його звинувачують у неправомірних рішеннях, які були прийняті при попередніх керівниках міста.

«Я багато років стримував себе і не відповідав на різні закиди. Тепер не буду. Мені висловлюють претензії щодо рішення виконкому про виділення земельних ділянок на території парку імені 900-річчя міста Луцька, але воно прийняте ще у 2001 році.

Під час керівництва містом Богдан Шиба взяв 50 мільйонів гривень кредитів у банківських установах, які тільки в цьому році вдалося повернути. За користування цими коштами прийшлося заплатити близько 27 млн грн. «77 мільйонів гривень обійшлися місту «піарні штучки», коли у бюджеті 30 мільйонів було лишніх», – наголосив він.

«Крім того, для Луцького підприємства електротранспорту у лізинг було взято автобуси. 21 машина стоїть зараз під забором і не їздить. «Це рішення обійшлося підприємству електротранспорту у 19 мільйонів гривень. З міського бюджету 3 мільйони та ще 5 мільйонів дали на зарплату, а це 27 мільйонів. Як тільки взяли лізинг все полізло донизу і по сьогоднішній день ми витягуємо підприємство», – сказав він.

Нагадав Микола Романюк і про дозволи на будівництво Голєвих на вулиці Данила Галицького. «Будучи міським головою, ви підписав ці дозволи. Крім того, ви двічі підписували й розпорядження про перекриття руху транспорту цією вулицею у зв’язку з будівельними роботами. Я продовжив, адже ведеться будівництво, і за законом треба, щоб вулиця була перекрита».

«Та й за каденції Богдана Шиби приймалися рішення про продовження договорів оренди земельних ділянок з фірмою «Скорпіон-Сервіс» на торговому ряду між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого. Потім ви поміняли свою думку і тепер це питання піднімаєте знову», – зазначив він.

«Хай кожен відповідає перед Богом і людьми за свої дії», - наголосив міський голова Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Тернополі двомісячник ...

КОМЕНТАРІ