В Луцьку депутати озвучили запити та запитання

В Луцьку депутати озвучили запити та запитання

27.02.14 09:03 0 740
Депутати міської ради озвучили ряд запитів своїх виборців.

Миколая Яручик повідомив, що до нього звернулися мешканці бульвару Дружби народів, 8 та 8а з проханням посприяти у ремонті дорожнього покриття. Він також попросив міського голову Миколу Романюка передбачити кошти на асфальтування частини пішохідної доріжки на цьому ж бульварі та відремонтувати прибудинкову територію, дитячий майданчик на бульварі Дружби народів,13 і прибудинкову територію вулиці Станіславського,11.

Два запити міському голові адресував Євген Ткачук. Він просив облаштувати зупинку на вулиці Глушець, біля Центрального ринку та пішохідний перехід між бульваром Дружби народів,10 та вулицею Грабовського, 7. За слова депутата, це необхідно зробити для безпеки громадян.

Депутат Олександр Плісецький звернувся до керівників міського ДАІ щодо встановлення обмежувальних знаків на вулиці Романа Шухевича і проспекті Перемоги, а також до начальника відділу управління майном міської комунальної власності Алли Грабко - щодо звітності орендарів комунального майна.

Обранець громади Анатолій Пархом’юк озвучив прохання мешканців проспекту Перемоги, 21 щодо відновлення дороги після ремонту водопровідної мережі. Також зауважив, що лучани просять прибрати стихійне сміттєзвалище на вул. Шевченка, 26 б та вжити заходів до власників незаконно встановленої автомийки.

У своєму запиті Роман Романюк апелював до ДКП «Луцьктепло», яке під час ремонтних робіт пошкодило і не відновило пішохідну доріжку на вулиці Кравчука, 7. Депутата також непокоїть те, що у дворі будинку №25, що на вулиці Конякіна, утворилося провалля. Міський голова доручив відповідним службам оперативно вивчити причину аварії і негайно її усунути.

Депутат Юрій Вега порушив питання необхідності надання коштів для статутної діяльності громадської організації «Луцька міська спілка політв’язнів і репресовани». Голова названої організації Олександра Бондар попросила виділити з міського бюджету 15 тисяч гривень для проведення культурних заходів та на потреби хворих членів організації. Міський голова доручив внести корективи до бюджету щодо виділення ветеранам цих коштів.

Депутат Андрій Козюра пропонував відновити бруківку біля обласного управління внутрішніх справ, а Петро Савчук просив забрати контейнери зі сміттям біля ДНЗ на вулиці Січовій, 21. Роман Бондарук звернувся з проханням забрати кран на вулиці Дубнівська, 15, що залишився після будівництва.

Ганна Кравчук озвучила звернення до голови Верховної Ради України, у якому йдеться про недостатнє фінансування лікувально-профілактичних закладів. «Просимо Верховну Раду України невідкладно вжити заходів щодо вирішення даного питання шляхом виділення додаткових коштів чи запровадження страхових внесків, або узаконення співоплати під чітким державним регулюванням», - йдеться у зверненні.

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук звернувся із заявою про вихід із депутатської фракції «Батьківщина» у міській раді.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: ОБЕРЕЖНО, ГРВІ!
Наступна новина: На Хмельниччині ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ