У Волинській області спокій громадян разом із правоохоронцями забезпечують представники громадських формувань

У Волинській області спокій громадян разом із правоохоронцями забезпечують представники громадських формувань

27.02.14 08:01 0 712
На Волині на охорону громадського порядку, окрім міліціонерів і військовослужбовців, заступають пенсіонери МВС, представники обласних спілок афганців та десантників, федерацій бойових видів спорту, інститутів громадського суспільства та активісти.

- Добровольців, котрі хочуть допомогти правоохоронцям належним чином забезпечити спокій громадян, зберегти їх здоров’я та життя, записують у ряди членів громадського формування «Варта порядку», що діє у місті Луцьку, - розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Таким чином ми спільними зусиллями будемо старатися не допустити провокацій із боку радикально налаштованих громадян та робитимемо все, щоби попередити порушення норм чинного законодавства.

Стати на захист волинян після проведення перевірки можуть усі охочі. Записатися добровольцем можна у місті Луцьк на вулиці 8 Березня, 2. Із собою необхідно мати дві фотографії, паспорт та ідентифікаційний код.

- У першу ніч на охорону громадського порядку заступило більше 350 осіб, - повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Марчишак. – А вже патрулювати вулиці буде вдвічі більше людей.

Олександр Терещук також наголосив:

- Наші громадяни повинні почувати себе в безпеці. Це було, є і буде головним завданням міліції.

Окрім того, на підтримувати порядок на дорогах краю разом із інспекторами Державтоінспекції будуть представники автомайдану.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пускатели нажимные ...
Наступна новина: У Житомирі спільний патруль ...

КОМЕНТАРІ