Звернення начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Олександра Терещука

Звернення начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Олександра Терещука

27.02.14 18:03 0 772
Працівники міліції Волині у жодному випадку не перешкоджають проведенню мирних масових заходів. Ми підтримуємо прагнення українського народу жити в незалежній вільній європейській державі, де панують стабільність, добробут та економічне благополуччя, де найвищою цінністю є людина та її права.

Кожен із Вас може висловлювати свій протест щодо дій влади, однак це повинно відбуватися мирним шляхом, в межах чинного законодавства. Не потрібно створювати суспільну напругу, загострювати протистояння, адже це сприяє ескалації конфлікту, викликає невдоволення серед оточуючих.

Варто пам’ятати, що ми – єдиний народ, який протягом кількох століть виборював право жити в незалежній державі. Нині по різні сторони барикад перебувають УКРАЇНЦІ – наші рідні та близькі, брати та сестри. Усі вони – громадяни України, котрі не хочуть іти один проти одного, навпаки – прагнуть врегулювання ситуації мирним шляхом.

Закликаємо представників влади та опозиції, активістів та громадських діячів припинити ескалацію конфлікту та силове протистояння в державі, сісти за стіл переговорів і шляхом проведення радикальних реформ дійти консенсусу.

Звертаємося до радикально налаштованих громадян: застосування насилля, вогнепальної зброї, захоплення та розгромом адміністративних приміщень – усе це не сприяє вирішенню суспільно-політичної ситуації у країні, навпаки – загострює її, а у результаті нищиться майно громади та, на жаль, травмуються і гинуть люди. Схиляю голову перед тими, хто загинув, і висловлюю слова співчуття їхнім рідним і близьким.

Шановні волиняни! Ще раз наголошую: протистояння і кровопролиття можна зупинити лише спільними зусиллями.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Волині засуджено матір, ...

КОМЕНТАРІ