В Закарпатській області працівники патрульної міліції Мукачева затримали викрадача за "гарячими слідами"

В Закарпатській області працівники патрульної міліції Мукачева затримали викрадача за "гарячими слідами"

27.02.14 12:38 0 643
Раніше судимий мешканець м.Мукачева вкрав електромобіль прямо з дитячого магазина. Але не встиг далеко втекти, бо відразу після крадіжки був затриманий правоохоронцями.

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернувся власник дитячого магазину та повідомив, що щойно з магазину невідомим було викрадено дитячий електромобіль вартістю близько 2500 гривень.

Оперативний черговий негайно скерував на місце події наряд патрульної служби міліції. Вже через кілька хвилин правоохоронці запримітили крадія, який ніс у руках схожий за описом електромобіль. На запитання патрулів, звідки він у нього, той поспіхом відповів, що щойно купив. Однак чек на придбаний товар правоохоронцям не зміг пред”явити.

32-річний мукачівець зізнався у скоєному та сказав, що мав намір крадене в подальшому продати. Як з”ясувалося, чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, а також відбував покарання у місцях позбавлення волі. За скоєне правопорушення йому доведеться вже вкотре відповідати перед Законом.

Речовий доказ повернуто власникові. За даним фактом слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження згідно ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ