На Хмельниччині рятувальники нагадали людям, як поводитись на льоду

На Хмельниччині рятувальники нагадали людям, як поводитись на льоду

27.02.14 11:03 0 641
У період тривалого потепління на зледенілих водоймах області зростає небезпека перебування на тонкій кризі. Тому наразі одним із першочергових завдань рятувальників є запобігання нещасних випадків з людьми на водних об’єктах.

24 лютого у Хмельницькому співробітники Держслужби України з надзвичайних ситуацій провели черговий рейд на найбільшій в місті крижаній водоймі – річці Південний Буг, де щодня збирається чимало любителів зимової риболовлі та активного відпочинку на ковзанах.

Під час рейду рятувальники провели з рибалками інструктажі та вручили їм пам’ятки із заходами безпеки, яких неухильно потрібно дотримуватись, перебуваючи на льоду. У листівках також розміщені поради про те, як необхідно діяти, якщо людина провалилася під кригу.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій стурбована тим, що люди виходячи на тонку кригу, не усвідомлюють ту небезпеку, на яку наражаються.

Рятувальники вкотре звертаються до всіх громадян: будьте вкрай обережні під час перебування на кризі. Кожен рибалка повинен мати основні засоби самостійного порятунку та бути обізнаним з правилами поводження на льоду.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києво-Могилянській ...
Наступна новина: Закарпаття: на Тячівщині ...

КОМЕНТАРІ