На Хмельниччині жінку, яка облила свого чоловіка кислотою, засудили до 5 років позбавлення волі

На Хмельниччині жінку, яка облила свого чоловіка кислотою, засудили до 5 років позбавлення волі

27.02.14 08:48 0 745
Вироком Нетішинського міського суду жінку, яка із помсти за зраду понівечила обличчя свого чоловіка кислотою, засуджено до п’яти років позбавлення волі та до виплати грошової компенсації за моральну шкоду в розмірі 150 тисяч гривень.

У березні 2012 року працівниками Нетішинського МВ УМВСУ в Хмельницькій області було розкрито злочин, обставини якого нагадують сценарій жорстокої мелодрами…

54-річна жителька одного із сіл Білогірського району думала, що у неї цілком щаслива сім’я — вірний чоловік, діти, онуки. Голова сімейства невтомно працює на заробітках у Києві, щоб забезпечити рідних усім необхідним… Але яким же було її здивування, коли жінка дізналася, що чоловік їздить не в столицю на роботу, а в сусідній Нетішин до коханки, ще й не цурається брати з собою дбайливо приготовані дружиною продукти.

Ображена і обурена такою новиною, жінка вирішила помститися своєму благовірному. Дізнавшись, що коханці зустрічаються у квартирі, яка належить подружжю, жінка чатувала у під’їзді, чекаючи на зустріч.

І коли це нарешті сталося, в пориві гніву вона спершу вдарила свого на той час законного чоловіка молотком у голову, а потім бризнула кислотою в очі із вигуками про те, що у майбутньому він не буде потрібен ні їй, ні коханці.

Ця фатальна зустріч коштувала усім дуже дорого. Потерпілий, який і так не бачив на ліве око, переніс 8 операцій по відновленню зору, але лікарям врятувати очі не вдалося, тож чоловік залишився повністю незрячим. Що стосується його дружини, то суд визнав її винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України і засудив її до 5 років позбавлення волі та відшкодування моральної шкоди у розмірі 150 тисяч гривень.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: У Хмельницькому за ...

КОМЕНТАРІ