В Івано-Франківській області міліціонери затримали чергового збувача наркотиків

В Івано-Франківській області міліціонери затримали чергового збувача наркотиків

27.02.14 08:07 0 708
Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків Коломийського міськвідділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення та розповсюдження наркотичних засобів затримали чергового збувача наркотиків.

Правоохоронці зафіксували факт збуту наркотичної речовини на одній із вулиць міста та затримали наркозбувача.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка та автомобілі правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби «амфетамін» близько 12 гр., «марихуану» близько 20 гр, які він зберігав з метою збуту, а також гроші здобуті злочинним шляхом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

На все майно, яке належить чоловіку накладено арешт на суму близько 120 тис. грн., яке за рішеннмя суду можливо буде передано в дохід держави.

Слід зазначити, що працівниками міліції постійно здійснюється контроль у сфері нелегального обігу наркотиків. Окрім того, встановлюються канали надходження наркотичних речовин на територію міста та району, - зазначив в.о. начальника Коломийського МВ УМВС в області майор міліції Остап Білейчук.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ