Івано-Франківщина: інформація про побиття протестувальників міліцією у с.Вільшаниця не відповідає дійсності!

Івано-Франківщина: інформація про побиття протестувальників міліцією у с.Вільшаниця не відповідає дійсності!

27.02.14 12:19 0 662
Вчора, 23 лютого, жителі села Вільшаниця, Тисменецького району, Івано-Франківської області пікетували сільську раду. Сільський голова звернувся до міліції, відтак, правоохоронці розборонювали протестуючих жителів села та адміністрацію державної установи.

Було відкрито чотири кримінальних провадження, зокрема за зверненнями 49-річного голови села про його побиття, а також підприємця-протестувальника, на якого перший і поскаржився, із аналогічною заявою.

В ході пікету селяни зламали двері та вікна, тож правоохоронці відкрили провадження за фактом хуліганства. Селяни вимагали усунення від обов’язків чоловіка на посаді сільського голови, відтак загрожували йому. Останній звернувся до правоохоронців за захистом.

Міліція прибула та була змушена стати між пікетувальниками та сільрадою, аби не допустити правопорушень. Правоохоронці виконували свій обов’язок із забезпечення безпеки кожному громадянинові нашої держави, зокрема і сільському голові. Нікого побито не було, всупереч різній інформації у ЗМІ!

Міліція Прикарпаття звертається до краян! Шановні громадяни! Будьте обачними в своїх вчинках, стриманими та цивілізованими. Амбіції – не привід аби нищити державне майно, яке належить в тому числі і вам, як народові України. Будь ласка, висловлюйте свою думку цивілізованим шляхом, мовою миру, добра та толерантності.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львові серед учнів ...

КОМЕНТАРІ