Лісничі Львівщини вимагають звільнення голови Державного агентства лісових ресурсів

Лісничі Львівщини вимагають звільнення голови Державного агентства лісових ресурсів

27.02.14 18:34 0 853
Лісничі Львівщини закликали Львівську обласну раду звернутись до депутатів Верховної Ради України з вимогою звільнення з посади голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця, а також звільнити начальника обласного лісгоспу Андрія Тирчика. Про це 24 лютого 2014 року повідомив депутат Львівської облради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", голова Комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Олексій Балицький на засіданні Виконавчого комітету облради.

Рішення про звернення до Львівської обласної ради було ухвалено на спільній нараді голови Львівського обласного комітету профспілки працівників лісового господарства, керівництва обласного управління лісового та мисливського господарства та директорів державних лісогосподарських підприємств.

Також лісничі підтримали рішення Львівської облради щодо створення Виконавчого комітету обласної ради та вважають його рішення обов'язковими для виконання.

Водночас працівники лісового господарства Львівщини засудили дії начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Тирчика, який вербував працівників на Антимайдан, і висловили йому недовіру. Лісничі вимагають негайного звільнення Андрія Тирчика з посади.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У 2013 році Тернопільщина ...
Наступна новина: В Управління ДСНС в ...

КОМЕНТАРІ