Львівська ОДА запрошує молодіжні організації області долучитися до впорядкування пам’ятних місць, пов’язаних з іменем Т.Г.Шевченка

Львівська ОДА запрошує молодіжні організації області долучитися до впорядкування пам’ятних місць, пов’язаних з іменем Т.Г.Шевченка

27.02.14 09:40 0 651
З нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації запрошує молодіжні організації Львівщини долучитися до ініціативи щодо прибирання та впорядкування пам’ятних місць, пов’язаних з іменем Т.Г. Шевченка в усіх районах та містах Львівщини: вулиць та площ імені Т.Шевченка, пам’ятників та пам’ятних знаків, таблиць, музеїв тощо.

«Просимо приєднатися до акції представників молодіжних та дитячих громадських організацій, учнівську та студентську молодь Львівщини та усіх бажаючих!

За детальнішою інформацією та організаційною підтримкою просимо звертатися у структурні підрозділи молоді та спорту районних державних адміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення або до головного спеціаліста управління молоді та спорту ЛОДА Юрія Горуна (тел. 238-48-82).

Сподіваємося на активну участь молоді», – йдеться в повідомлення управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Упродовж січня-лютого ...

КОМЕНТАРІ