Звернення начальника Львівського міського управління міліції підполковника міліції Сергія Зюбаненка до громадян

Звернення начальника Львівського міського управління міліції підполковника міліції Сергія Зюбаненка до громадян

27.02.14 13:16 0 723
Шановні львів’яни та гості нашого міста!

Хочу повідомити, що криміногенна ситуація у місті Львові залишається стабільною. Злочини та правопорушення, що скоюються, негайно реєструються. На них реагують слідчо-оперативні групи спільно із Народною Самообороною.

Нагадаю, що під час масових заворушень у Львові була викрадена певна кількість зброї та боєприпасів. Маю прохання до львів’ян з розумінням поставитись до того, що ця зброя має бути повернена до органів внутрішніх справ. було відкрито єдине вікно прийому цієї зброї та боєприпасів. Це вікно знаходиться у Львівській обласній державній адміністрації за адресою: вул. Виниченка 18, 1-й поверх, приймальня громадян.

Там працюють наші працівники, котрі уповноважені отримувати здану зброю та боєприпаси. Громадяни, котрі добровільно здають зброю та боєприпаси не будуть притягнуті до кримінальної або адміністративної відповідальності.

Особи, котрі не мають довіри до органів внутрішніх справ, можуть у будь-який спосіб передати цю зброю міській владі, а саме у районні адміністрації та у Львівську міську раду. Це питання погоджено з органами місцевого самоврядування. Маю надію на ваше розуміння.

З повагою

Начальник ЛМУ ГУМВС України

у Львівській області

Сергій Зюбаненко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ