В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння в житловому будинку та врятували господиню

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння в житловому будинку та врятували господиню

27.02.14 14:53 0 615
24 лютого о 12:30 на пункт зв’язку 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бердичів надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в районному центрі.

До служби порятунку «101» зателефонували сусіди, які проживають навпроти. Вони побачили дим із сусіднього житла, про що негайно сповістили рятувальників.

Прибулі вогнеборці провели розвідку і виявили осередок загоряння в одній із кімнат помешкання. Там же перебувала і 51-річна власниця. Рятувальники негайно допомогли їй залишити оселю та передали постраждалу до рук медиків.

Як з’ясувалося, жінка запалила свічку і поставила її на журнальному столику. Вдома вона була одна. Випустивши із поля зору свічу, господиня не одразу помітила, що загорілися книги на столику. Як наслідок, власницю з діагнозом: отруєння продуктами горіння госпіталізовано до реанімаційного відділення міської Бердичівської лікарні.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС о 12:42 займання було локалізовано, а о 12:55 – повністю ліквідовано. Внаслідок загоряння вогнем знищено меблі та пошкоджено оздоблення кімнати на площі 1 кв. м. Збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: Микола Романюк: «Хай кожен ...

КОМЕНТАРІ