рятувальники провели лекцію з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності з учнями Рівненського центру професійно-технічної освіти сервісу та дизайну

рятувальники провели лекцію з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності з учнями Рівненського центру професійно-технічної освіти сервісу та дизайну

27.02.14 08:09 0 693
26 лютого фахівці Головного управління ДСНС України у Рівненській області на запрошення адміністрації Рівненського центру професійно-технічної освіти сервісу та дизайну зустрілися з учнями навчального закладу.

Рятувальники ознайомили вихованців центру з історією пожежної охорони краю, етапами її розвитку та формування, навели статистичні дані про пожежі і надзвичайні події на території області, їх наслідки. Офіцери Служби порятунку роз’яснили правила пожежної безпеки у побуті та на відпочинку, акцентувавши увагу на важливості їх дотримання у період опалювального сезону. Також фахівці Держслужби з НС роз’яснили учням не лише як уникнути лиха, але й як потрібно діяти у разі виникнення тієї чи іншої надзвичайної події.

Діти із великим задоволенням слухали представників мужньої професії, цікавилися їхньою роботою. Вичерпно відповідаючи на запитання учнів, рятувальники зауважували, що надзвичайну подію легше попередити, ніж ліквідовувати її наслідки, а тому необхідно знати та чітко дотримуватись правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Аби поліпшити сприймання інформації рятувальники представили увазі учнів відеоматеріали, на яких на власні очі можна було побачити, до чого в деяких випадках призводить халатність, а також продемонстрували фільм про героїчну роботу рятувальників.

Наостанок зустрічі учні та вчителі подякували рятувальникам за цікаву та корисну інформацію.

Треба додати, що співпраця фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій Рівненщини з представниками навчальних закладів області триває постійно, а тому найближчим часом, рятувальники проведуть подібні заходи і для учнів інших навчальних закладів.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: ЄС: Росія має визнати ...

КОМЕНТАРІ