В Рівному у РІВОМУ ПРОВЕЛИ МОНІТОРИНГ РОЗДРІБНИХ ЦІН НА ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ

В Рівному у РІВОМУ ПРОВЕЛИ МОНІТОРИНГ РОЗДРІБНИХ ЦІН НА ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ

27.02.14 12:44 0 690
Як повідомив начальник управлінням торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування міста Ігор Начальник управління Ігор Остапенко, спеціалістами управління було проведено щоденний моніторинг роздрібних цін. Так, станом на 25 лютого 2014 року середні ціни на основні продукти харчування в обласному центрі становлять:

В закладах торгівлі міста (грн. за кг, 1 л)

- борошно пшеничне вищого ґатунку-4,46;

- хліб із борошна пшеничного 1 гатунку – 5,91;

- хліб житньо-пшеничний – 5,42;

- цукор-пісок – 8,28;

- крупа гречана – 7,28;

- рис – 8,27;

- крупа манна -5,86;

- олія – 13,19;

- молоко- 7,87;

- масло вершкове – 61,40;

- сметана – 27,08;

- яйця курячі – 9,22;

- макаронні вироби – 5,66;

- ковбаси варені 1 гатунку – 32,60;

- м’ясо яловичини на кістці – 33,97;

- м’ясо свинини на кістці – 41,97;

- м’ясо птиці – 21,23;

- картопля – 6,95;

- морква – 3,51;

- буряк столовий – 3,63;

- капуста білокачанна – 3,19;

На ринках міста (грн. за кг, 1 л)

- борошно пшеничне вищого ґатунку - 5,0;

- хліб із борошна пшеничного 1 гатунку – 5,99;

- хліб житньо-пшеничний – 5,52;

- цукор-пісок – 8,5;

- крупа гречана – 10,0;

- рис – 11,0;

- крупа манна -5,5;

- олія – 10,5;

- молоко- 6,45;

- масло вершкове – 55,0;

- сметана – 16,5;

- яйця курячі – 9,5;

- макаронні вироби – 6,0;

- ковбаси варені 1 гатунку – 29,19;

- м’ясо яловичини на кістці – 38,0;

- м’ясо свинини на кістці – 40,0;

- м’ясо птиці – 21,9;

- картопля – 6,0;

- морква – 4,0;

- буряк столовий – 4,0;

- капуста білокачанна – 4,0.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ