Відтепер спокій мешканців Рівненського району оберігатиме патруль

Відтепер спокій мешканців Рівненського району оберігатиме патруль

27.02.14 09:53 0 729
Правоохоронці райвідділу міліції звернулись до Рівненської райради з питанням щодо активізації роботи членів громадських формувань та добровольців з народу разом з міліціонерами району. Зазначене питання було затверджено на сесії 22 лютого.

А вже 24 лютого в районній раді було проведено спільну нараду з правоохоронцями Рівненського райвідділу, головами сільських та селищних голів, а також з представниками «Правого сектору» щодо здійснення патрулювання території району, з метою охорони громадського порядку та відновлення довіри населення до міліції.

На нараду завітав керівник «Правого сектору» Олександр Музичко і представив свого заступника Дмитра Сільмана, який по сумісництву є депутатом райради.

Представники вищевказаних трьох гілок проаналізували, в якій сільській раді є громадське формування і як воно працює, та де потребує створення.

Радник Рівненської облдержадміністрації з питань організації охорони громадського порядку міста Михайло Михайлов розповів про проведення патрулювання в Рівному та радив орієнтуватися на них. Проте в районі не все так просто, адже територія налічує 22 сільські та 3 селищні ради, в кожній з яких потрібне громадське формування.

— Я закликаю всіх вас звернутися до своїх підлеглих, знайомих та родичів, з метою уникнення притягнення їх до кримінальної відповідальності, добровільно здати будь-яку незареєстровану зброю, — зазначив начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. — А також закликаю всіх ні в якому разі не використовувати зброї під час патрулювань.

Зволікати довго не стали, і вже ввечері на дільничному пункті міліції селища Квасилів зібралося близько тридцяти бажаючих охороняти громадський порядок.

Дмитро Сільман повідомив, що з метою належного контролю своїх підопічних буде сформовано список членів «Правого сектору» та подано до райвідділу для створення спільних графіків патрулювань.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ