МАЛЬОВНИЧЕ ТЕРНОПІЛЛЯ - КРЕМЕНЕЧЧИНА

МАЛЬОВНИЧЕ ТЕРНОПІЛЛЯ - КРЕМЕНЕЧЧИНА

27.02.14 09:11 0 697
Кременецький район по праву вважається лідером з розвитку в’їзного туризму на Тернопільщині. Кременеччина першою серед районів області розпочала просування місцевого туристичного бренду під назвою «В магії Кременця - сила України» на загальноукраїнському туристичному ринку.

Метою однойменного соціо-культурного інвестиційного проекту є створення конкурентоспроможного на національному та міжнародному ринках туристичного продукту, розвиток матеріально-технічної бази та сучасної інфраструктури туризму, формування умов, сприятливих для залучення інвестицій на базі поєднання минулого, сучасного та майбутнього Кременеччини, як краю, славного своєю історією, духовністю, культурою, людьми. Кременецька районна рада та районна державна адміністрація спільно з місцевими підприємцями поетапно втілюють цей проект у життя.

Основними об’єктами екскурсійного показу є Кременецькі гори, Кременецький ботанічний сад, Святині Почаєва, архітектурні пам’ятки Кременця. Лідери туристичного бізнесу району - Кременецько-Почаївський державний історико-архітектурний заповідник та Національний природний парк «Кременецькі гори» проводять значну роботу із збереження та популяризації місцевих пам’яток. Кременеччина є активним учасником виставкових заходів регіонального та міжнародного рівня, а також люб’язно приймає учасників престурів для регіональних та всеукраїнських засобів масової інформації. У 2013 році делегація Польсько-української туристичної палати мала можливість детально ознайомитися з пам’ятками польської культури, якими багатий Кременець.

Динамічний розвиток в’їзного туризм у Кременецькому районі сприяє розбудові закладів сервісного обслуговування туристів. Тут знаходиться п’ята частина усіх закладів розміщення області, діє перший в краї мережевий готель «Рейкарц-Почаїв» і щорічно з’являються нові готелі з можливістю організації проживання і харчування 50-80 осіб кожен.

У районі можна одержати послуги із розміщення і в закладах сільського зеленого туризму області, а саме - екологічному котеджному містечку «Веселка».

Кременеччина є лідером з організації комплексного обслуговування туристів місцевими фірмами.

Тож запрошуємо мешканців Тернопільщини та гостей нашого краю відвідати Кременецьку землю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Через негоду закрили для ...

КОМЕНТАРІ