На Тернопіллі у Підволочиську відбулося віче пам'яти за загиблими героями

На Тернопіллі у Підволочиську відбулося віче пам'яти за загиблими героями

27.02.14 10:45 0 658
23 лютого 2014 року в Підволочиську відбулося віче пам'яти за полеглими на Майдані. Люди вшанували загиблих хвилиною мовчання і молитвою. Учасники віча висловили власне бачення розбудови майбутнього України, зокрема відзначили, що ті, хто працював на злочинну владу, повинні покинути свої робочі місця та відмовитися від високих посад. Після того, як активісти озвучили ці вимоги, голова Підволочиської районної ради Володимир Городницький привселюдно склав повноваження.

" перед нами стоїть не менш важливе завдання, ніж повалення злочинного режиму – це створенням нової успішної та заможної держави, де людям буде жити комфортно. Маємо зробити все, щоби наші співвітчизники не їхали за кордон на заробітки. Нам потрібна сильна Україна, викорінимо з неї усе зло, яке залишилося, а далі працюватимемо на розвиток економіки, більше уваги приділятимемо рівню життя простих людей, відроджуватимемо національні цінності, зробимо нашу Батьківщину вільною і щасливою. Для цього насамперед треба усунути з керівних посад зрадників українського народу, а також створити люстраційний комітет, який не допустить, щоби надалі нами керували корупціонери, загарбники та юди. Відповідальні посади дозволимо займати тільки гідним, розумним людям – справжнім патріотам України.

Ми маємо довесті до кінця справу людей, які на Майдані віддали життя за країну, яких ми нині згадуємо з болем у душі й сльозами на очах. Треба зробити усе можливе, аби ці жертви були справді не даремними, сформувати таке правління, яке хотіли бачити в Україні полеглі повстанці. Майбутнє України за нами, разом побудуємо могутню державу і більше нікому не дозволимо кривдити український народ в ім'я Небесної сотні", – відзначив голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Бродівська ...
Наступна новина: В Луцьку депутати ...

КОМЕНТАРІ