На Тернопільщині вилучено понад 30 тонн неякісної продукції

На Тернопільщині вилучено понад 30 тонн неякісної продукції

27.02.14 15:53 0 635
Державні інспектори ветеринарної медицини спільно зі співробітниками ветміліції здійснили рейди магазинами та продовольчими ринками Тернопільщини. Так, під час перевірок від початку року було вилучено майже 32 тисячі кілограмів неякісної та небезпечної тваринницької продукції. У результаті до адміністративної відповідальності притягнуто 260 порушників законодавства.

«Лише протягом минулого року було обстежено понад три сотні підконтрольних об’єктів, серед яких сільськогосподарські, м'ясо-, рибо- та молокопереробні підприємства, забійні пункти, місця збуту та зберігання продукції тваринного походження, ветаптеки», ? зазначив начальник ветеринарної міліції області Іван Гавришка.

Від початку року ветеринари виявили 32 тисячі кілограмів неякісної продукції на загальну суму 100 тисяч гривень. Наразі небезпечну продукцію знято з обігу, а 260 порушників ветеринарного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності.

Окрім цього, державні інспектори викрили 7 незареєстрованих підприємств, що незаконно виробляли та продавали продукти харчування у Тернопільській області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ