Чотири медалі тернопільських легкоатлетів на Чемпіонаті України в Сумах

Чотири медалі тернопільських легкоатлетів на Чемпіонаті України в Сумах

27.02.14 11:42 0 657
Золоту медаль виборов майстер спорту Іван Стребков на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді в приміщенні, який проходив у Сумах. Спортсмен, виступаючи серед дорослих, з результатом 8.09,5 хвилин став переможцем у бігу на 3000 метрів. Іван Стребков – вихованець тренерів Тетяни та Михайла Борейків (обласна школа вищої спортивної майстерності), студент Тернопільського Національного економічного університету.

Срібну нагороду привіз із Сум ще один представник Тернопілля – майстер спорту Андрій Бородкін, який у штовханні ядра з результатом 18.83 м здобув друге місце. Спортсмен представляє обласну ШВСМ, тренер Микола Бородкін.

П’яте місце серед дорослих і перше місце серед молоді посіла кандидат в майстри спорту Оксана Ралько, яка на дистанції 400 м в забігах показала результат 54.83, а у фіналі – 55.52. Її колега по команді Наталія Солтан у бігу на дистанції 3000 м з результатом 9.54,5 серед дорослих зайняла четверте місце, а серед молоді стала срібною призеркою. Також спортсменка була сьомою серед молоді на дистанції 1500 м з результатом 4.45,7. Оксана Ралько та Наталія Солтан є студентками Тернопільського Національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, тренуються у Михайла та Тетяни Борейків в обласній ШВСМ.

Сьоме місце серед дорослих у стрибках в довжину і у тернополянина Олега Данилюка (результат – 7.16 м). Спортсмен є вихованцем обласної ШВСМ (тренер Михайло Васірук).

У бігу на 3000 метрів з перешкодами восьмою серед дорослих і шостою серед молоді з результатом 11.31,0 стала студентка ТНПУ Наталія Олійник, яку в обласній ШВСМ тренує Ольга Стефанишина. У цьому ж виді серед дорослих її колега по команді Андрій Здебський (обласна ШВСМ, тренер Ольга Стефанишина) з результатом 9.26,3 був дванадцятим. Також у бігу на 3000 метрів з перешкодами серед молоді шосте, сьоме та восьме місця, відповідно, зайняли Микола Скоромний (студент ТНПУ, обласна ШВСМ, тренери – подружжя Борейків), Іван Іщук та Богдан Костів (обидва є студентами ТНЕУ, представляють обласну ШВСМ, тренер Богдан Дуда). Результати наших легкоатлетів на цій дистанції: 9.29,7 с, 9.31,6 с та 9.52,0 с, відповідно.

Дев’яте місце у потрійному стрибку (результат 15.04 м) зайняв Дмитро Чорнота (обласна ШВСМ, тренер Євген Кармелюк). У цьому ж виді серед молоді Віктор Ворко був сьомим (результат 14.27 м), а в стрибках у висоту – одинадцятим (результат 200 см). Спортсмен є студентом ТНПУ, представляє обласну ШВСМ, тренер Євген Кармелюк.

Десятим у бігу на 1500 метрів з результатом 3.56,5 був Руслан Даньків – кандидат в майстри спорту, вихованець обласної ШВСМ (тренер Ольга Стефанишина), студент ТНПУ.

У загальнокомандному заліку збірна Тернопільщини серед дорослих зайняла дванадцяте місце, набравши 378 очок, а серед молоді була дев’ятою (325 очок).

Додамо, що Наталя Солтан та Наталя Олійник з 27 лютого до 1 березня у складі збірної України з легкої атлетики серед юніорів братимуть участь у матчевій зустрічі між командами Румунії, Білорусі та України, що проходитиме у білоруському місті Могильові.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ