Тернопілля: на Кременечині свободівець Андрій Смаглюк очолив районну раду

Тернопілля: на Кременечині свободівець Андрій Смаглюк очолив районну раду

27.02.14 09:40 0 747
25 лютого 2014 року на Тернопільщині відбулася чергова сесія Кременецької районної ради. В порядку денному стояли питання про звіт голови Кременецької РДА, зокрема про виконання делегованих повноважень та виконання програми соціяльно-економічного розвитку Кременецького району за 2013 рік. На сесію прийшли близько тисячі кременчан, які під стінами адмінбудівлі влаштували віче. За пропозицією депутатів було облаштовано озвучення сесії для всіх присутніх на Майдані.

Під час затвердження порядку денного депутатом від ВО "Свобода" Ярославом Желтуцьким була внесена пропозиція про відсторонення від виконання обов'язків голови ради та його заступника. Пропозиція була підтримана більшістю депутатів. Проте до голосування діло не дойшло, оскільки голова районної ради та його заступник особисто написали заяви про складання повноважень. Депутати одностайно підтримали таке рішення і прийняли відставку.

"Свободівець Ярослав Желуцький поставив питання обрання нового керівництва райради, запропонувавши кандидатуру керівника фракції ВО "Свобода" Смаглюка Андрія. Після тривалих дискусій за кандидатуру свободівця проголосували усі присутні 41 депутат", – зазначив керівник Кременецької районної організації ВО "Свобода" Богдан Гачкевич.

Представники громадськості присутні в залі та біля будівлі адміністрації схвально сприйняли обрання нового керівництва найвищого представницького органу кременечини.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ