Тернопільські міліціонери та громадськість об'єднали зусилля в боротьбі з "однорукими бандитами"

Тернопільські міліціонери та громадськість об'єднали зусилля в боротьбі з "однорукими бандитами"

27.02.14 12:15 0 674
Рейд з виявлення підпільних гральних закладів у місті Тернополі провели правоохоронці спільно з громадськими активістами та представниками міської ради. Основана мета заходу – повна ліквідація грального бізнесу, який незаконно діє на території міста.

Для перевірки об’єктів азартних розваг було створено три мобільні групи. Учасникам рейду правоохоронці провели детальний інструктаж.

- Заборона на такий вид діяльності в Україні існує ще з червня 2009 року та, незважаючи на це, знаходяться підприємливі ділки, які продовжують наживатися на залежних від азартних ігор. Відвідувачі підпільних закладів витрачають великі суми грошей, а подекуди влазять у величезні борги, проте зупинитися самі не можуть, - розповідає заступник начальника Тернопільського міськвідділу міліції Андрій Фірман. - Припинити функціонування незаконних гральних закладів на території міста ми вирішили спільно з міською радою та громадськістю.

Учасники рейду перевірили, чи діють заклади грального бізнесу у центрі, на масивах «Східний», «Сонячний» та «Дружба». Загалом обійшли майже сорок приміщень, де могли функціонувати підпільні азартні клуби. Більшість із них виявилися зачиненими. А власники тих закладів, які були працювали, надали перевіряючим дозволи на їх вид діяльності. Чи законно функціонують такі установи правоохоронці перевіряють. Результати спільного рейду будуть заслухані на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

- Такі рейди дуже необхідні нашому місту, - вважає один із учасників рейду пан Василь. - Важливо, що участь у них беруть і правоохоронці, адже з працівниками міліції почуваєш себе безпечніше та впевненіше.

Тернопільські міліціонери будуть і надалі практикувати спільні рейди з громадськістю. Адже лише спільними зусиллями вдасться викорінити незаконний гральний бізнес у Тернополі.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Україні на місяць ...

КОМЕНТАРІ