На Волині у повному обсязі фінансуються захищені статті та розрахунки за енергоносії у бюджетній сфері

На Волині у повному обсязі фінансуються захищені статті та розрахунки за енергоносії у бюджетній сфері

28.02.14 12:58 0 936
Всі заплановані січневі видатки за захищеними статтями, відповідно до зареєстрованих в органах казначейства зобов'язань, профінансовані у повному обсязі. Лютневі – практично завершені. Про це повідомив директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк на нараді у голови облради Валентина Вітра.

Зокрема, упродовж останніх двох днів лютого на фінансування, перш за все заробітної плати бюджетникам, з обласної скарбниці перераховано 33,4 млн грн. Окрім того, наявний залишок коштів дає можливість нормального закриття місячних платежів та здійснення березневих авансових виплат працівникам бюджетної сфери.

Директор департаменту фінансів ОДА також поінформував, що на 25 лютого в області вже прийнято 390 місцевих бюджетів. На разі поки не затверджені всі місцеві бюджети у Володимир-Волинському, 16 сільських — у Горохівському районах, а також — обласний бюджет.

До загального фонду місцевих бюджетів регіону на вже надійшло 127,7 млн грн. Забезпечили виконання показників у м.Нововолинськ, Володимир-Волинський, Іваничівський та Турійський райони.

Директор департаменту фінансів облдержадміністрації зазначив, що надходження основного бюджетоутворюючого платежу, а саме — податку на доходи фізичних осіб становить 106,3 млн грн. Плати за землю — 10,9 млн грн.

Місцеві бюджети на 25 лютого вже отримали 279,9 млн грн дотації вирівнювання з держбюджету. Однак на Волинь ще не надійшло близько 70 млн грн цього платежу. А оскільки не прийнятий обласний бюджет — призупинилася робота низки важливих соціальних програм краю.

Голова обласної ради Валентин Вітер повідомив, що головний фінансовий документ регіону затвердять найближчим часом. За його словами, наступного тижня заплановано провести засідання бюджетної комісії облради.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Добова оренда квартир
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ