В Луцьку завершила роботу 55-а сесія міської ради

В Луцьку завершила роботу 55-а сесія міської ради

28.02.14 10:58 0 691
Під час сьогоднішнього пленарного засідання депутати затвердили проект «Луцьк інтелектуальний та безпечний - пілотний проект з впровадження інформаційно-технологічних рішень в системі управління містом». Документ був підготовлений управлінням міжнародного співробітництва та проектної діяльності.

Начальник вищезазначеного структурного підрозділу міської ради Віра Кудрявцева розповіла присутнім, що заходами проекту передбачено побудувати систему вуличного відеоспостереження, автоматизовану систему керування дорожнім рухом, підготувати техніко-економічне обґрунтування та проектно-кошторисну документацію на створення муніципальної мережі телекомунікаційного зв’язку та платформи для геоінформаційних систем.

Крім того, депутати обговорили перелік об'єктів капітального та поточного ремонту вулиць, доріг, прибудинкових територій, ліфтів та об’єктів житлового фонду міста Луцька на 2014 рік.

Обранці громади вирішили не заслуховувати інформації директора департаменту житлово-комунального господарства Івана Кубіцького, адже це питання пройшло розгляд на засіданнях постійних комісій.

Запитання до доповідача, які стосувалися уточнення переліку робіт на окремих вулицях, тротуарах, виникли у Петра Савчука, Любові Серби, Юрія Веги, Антона Сосновського, Наталії Бунди, Романа Бондарука, Артура Василевського та Сергія Сівака.

Зрештою, обговоривши запропоновані переліки, обранці громади їх затвердили.

Крім того, депутати передали на баланс ПАТ «Волиньобленерго» електромережі на вул. Загородня, 15, 19, житловий будинку №6 на вул. 8 Березня у м.Луцьку в управління об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «8 Березня», внесли зміни до рішення міської ради від 23.02.2011 № 6/19 «Про Програму охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Луцьку на 2011-2016 роки».

Також, обранці громади підтримали підготовлене депутатом Сергієм Сіваком звернення до Голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо повернення Луцькому спирто-горілчаному комбінату статусу самостійної юридичної особи та відновлення повноцінної виробничої діяльності на підприємстві.

Загалом під час сьогоднішнього пленарного засідання депутати міської ради розглянули 120 питань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гривня на міжбанку ...
Наступна новина: Аграрії Хмельниччини до ...

КОМЕНТАРІ