На Волині активісти допомогли затримати правопорушника, який стріляв по патрульному наряді ,

На Волині активісти допомогли затримати правопорушника, який стріляв по патрульному наряді ,

28.02.14 11:29 0 627
У Луцьку невідомий чоловік стріляв по правоохоронцях та активістах, які патрулювали вулиці. Зловмисника затримали, а зброю вилучити.

Близько четвертої години ранку в чергову частину луцького міського відділу міліції зателефонував міліціонер роти патрульної служби. Правоохоронець повідомив, що по них стріляв невідомий.

Наряд у складі трьох правоохоронців та двох представників громадського формування здійснював патрулювання вулиць. Поблизу розважального закладу помітили чоловіка, який, будучи напідпитку, продовжував розпивати спиртне. Підійшовши до правопорушника, зробили йому зауваження. А у відповідь почули нецензурну лайку та прохання залишити його у спокої. Після цього зловмисник дістав пістолет та почав стріляти у правоохоронців та вартових порядку.

На щастя, зловмисника затримали та припинили його хуліганські дії. Щоправда, один правоохоронець отримав поранення в стегно та був госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

Правопорушником виявився 32-річний лучанин. Слід відзначити, що у минулому чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства і крадіжки. Вилучену зброю направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк. – Вилучену зброю направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно затриманого. Чоловікові загрожує покарання до семи років позбавлення волі. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ