В Закарпатській області іршавська міліція та громадські активісти працюють спільно, щоб зберегти спокій та порядок

В Закарпатській області іршавська міліція та громадські активісти працюють спільно, щоб зберегти спокій та порядок

28.02.14 12:16 0 675
Серед порушників правил дорожнього руху, яких затримали під час рейду, виявився представник влади та водій-«мажор», котрий гасав на іномарці вулицями Іршави.

Вже кілька днів на Іршавщині діють посилені патрулі міліції, до складу яких входять працівники Іршавського райвідділу та представники громадськості.

Щоб громадяни відносились до цього нововведення з порозумінням, працівники міліції та активісти запросили в рейд місцевих журналістів Василя Шкірю, Ліану Демчик, Евгенію Шутка, Марію Бряник.

Перед початком несення служби перший заступник начальника Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко провів інструктаж, на якому звернув увагу міліціонерів та активістів на дотримання ними законності, ввічливого поводження з громадянами, заходів особистої безпеки під час чергування. Довів інформацію про озброєні напади невідомих осіб у масках на АЗС у Тячеві та Хусті. Також учасники рейду були попередженні про водія мікроавтобуса, який роз′їжджає по району й краде з вантажних автомобілів пальне та інші товарно-матеріальні цінності.

Для патрулів були визначені конкретні маршрути та поставлені для кожного окреме завдання. З одним із них пішов на чергування заступник начальника Іршавського райвідділу Федір Петер, так як вони вперше виходили і їм було доручено патрулювати центр міста.

Як розповів начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, за сприяння громадських активістів під час чергувань виявлено 4-х осіб, яких притягнуто до адміністративної відповідальності. Громадські активісти брали активну участь у затриманні правопорушників. Один із них виявився представником влади, інший – «мажор», який, ігноруючи всі правила дорожнього руху, гасав на іномарці по вулицях Іршави. Ще два водії перебували за кермом, хильнувши зайвого.

- Такі посилені патрулі організовані для попередження конфліктних ситуацій, яких наразі чимало як у самій Іршаві, так і в населених пунктах району. Громадяни повинні із порозумінням віднестись, якщо їх такі патрулі зупиняють. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми збережемо спокій і порядок у нашому районі, – прокоментував ситуацію начальник Іршавського райвідділу міліції Микола Куриця.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Постраждалим майданівцям та ...

КОМЕНТАРІ