В Закарпатській області злодійкувата мукачівка обікрала свого приятеля

В Закарпатській області злодійкувата мукачівка обікрала свого приятеля

28.02.14 13:44 0 765
40-річний мукачівець запросив в гості у свою квартиру молоду приятельку, а зранку кавалер виявив зникнення з квартири 750 гривень. В крадіжці, звісно, запідозрив недавню гостю, про що й повідомив у міліцію.

До Мукачівського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся мукачівець. В міліції чоловік розповів про те, що запросив жінку в гості. Гостя залишилася на ніч, а коли пішла, мукачівець виявив, що з кишені куртки зникли гроші в сумі 750 гривень.

Як з”ясували розшуковики, ця жінка, жителька Тячівського району, розлучена, виховує трьох малолітніх дітей. До Мукачева вона приїжджала частенько та залишалася гостювати у мукачівця, але щоб щось крала з квартири господаря, то це вперше.

Жінка саме чекала на рейсовий автобус до Тячева, коли до неї несподівано підійшли правоохоронці та запросили її до міськвідділу міліції для з”ясування обставин. Жінка зізналася у скоєному та розповіла, що їй потрібні були гроші, аби купити їжу для своїх дітей.

Наразі стосовно неї відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЄС призначає Оллі Рена ...
Наступна новина: Волинь: розпочато ...

КОМЕНТАРІ