В Закарпатській області берегівські правоохоронці вилучили фальсифіковану горілку

В Закарпатській області берегівські правоохоронці вилучили фальсифіковану горілку

28.02.14 15:04 0 683
Співробітники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Берегівського райвідділу міліції під час проведення заходів з протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу спирту та алкогольних напоїв виявили фальсифіковану горілчану продукцію з маркуванням «Пшенична».

У ході проведення оперативно–розшукових заходів працівники міліції встановили особу, причетну до даного злочину, і затримали його. Вилучено 120 пляшок фальсифікованої горілки «Пшенична».

Під час розмови з правоохоронцями мешканець с.Мужієво Берегівського району зізнався у скоєнні злочину, повідомивши, що мав намір збути фальсифікат, уже й покупець на товар знайшовся.

Начальник Берегівського РВ УМВС полковник міліції Олександр Яцканич каже, що найстрашніше у цій ситуації те, що покупці навіть не з здогадаються, що така псевдо-горілка неякісна і несе шкоду їх здоров’ю . Тож даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 204 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення та транспортування з метою збуту алкогольних напоїв тютюнових виробів або інших підакцизних товарів). Це карається штрафом від п’ятисот до тисячі п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк до трьох років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ