На Ужгородщині дільничний провів "виховну бесіду" з негідною невісткою

На Ужгородщині дільничний провів "виховну бесіду" з негідною невісткою

28.02.14 11:01 0 660
Молодиця зловживає алкогольними напоями і часто вчиняє сварки вдома зі своєю свекрухою, тож та звернулася за допомогою до міліції.

Днями на особистий прийом в с.Кам’яниця Ужгородського району до дільничного інспектора міліції Сергія Піцури завітала жителька цього села. Жінка просила вжити заходів до своєї невістки, яка зловживає алкогольними напоями та часто вчиняє сварки в сім’ї.

Міліціонер зустрівся із невгамовною жінкою й провів з нею профілактичну бесіду, попередивши про неприпустимість такої поведінки та передбачене за це покарання. Результат не забарився: невістка стала виправлятися, прислухалася до слів міліціонера.

Як бачимо, іноді достатньо провести виховну бесіду, щоб запобігти скоєнню злочину на грунті неприязних побутових відносин.

Дільничні інспектори Ужгородського райвідділу міліції здійснюють прийоми громадян на території обслуговування тричі на тиждень: у вівторок з 9.00 до 11.00, у четвер з 11.00 до 13.00, у п’ятницю з 15.00 до 17.00 годин. Керівництво районної міліції суворо контролює здійснення вказаних прийомів.

Отже, для того, щоб написати заяву, поскаржитися на сусідів, які вчиняють сварки або заважають відпочивати, зовсім не обов’язково їхати у районний відділ міліції. Достатньо завітати до сільської ради до дільничного інспектора в години прийому громадян.

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аграрії Хмельниччини до ...
Наступна новина: На Прикарпатті ...

КОМЕНТАРІ