Хмельниччина:

Хмельниччина: "Укртрансгаз" своєчасно та в повному обсязі виконує всі заявки споживачів природного газу

28.02.14 12:56 0 957
Газотранспортна система України працює надійно та виконує всі покладені на неї функції, в тому числі забезпечує безперебійне транспортування природного газу вітчизняним споживачам. Своєчасно та в повному обсязі виконуються заявки ВАТ «ГАЗПРОМ» щодо транзиту природного газу до країн Європи.

За оперативними даними Центрального диспетчерського департаменту ПАТ «Укртрансгаз», станом на 24 лютого, з початку року в країни Західної Європи імпортовано 12,2 млрд. куб. м природного газу.

За звітний період, з підземних сховищ було відібрано 5,4 млрд. куб. м природного газу, що на 3,6%, або 200 млн. куб. м менше за показники аналогічного періоду минулого року.

Відбір природного газу з підземних сховищ здійснюється в оптимальному технологічному режимі.

Довідково

ПАТ «Укртрансгаз» – провідна компанія з транспортування та зберігання природного газу на території України, 100% акцій якої належить державі. Вона складається з 14 структурних підрозділів на правах філій, промислові об’єкти яких знаходяться у всіх областях України. Обсяг транспортування газу в 2012 році склав 132,4 млрд. куб. м. Загальна довжина газопроводів, які експлуатує підприємство, складає 38,6 тис. км. Система ГТС включає в себе 1451 газорозподільчу станцію. Парк газоперекачувальних агрегатів нараховує 702 одиниці, загальною потужністю 5442,9 МВт. Вони розміщені на 72 компресорних станціях, до складу яких входять 110 компресорних цехів. Окрім цього, ПАТ «Укртрансгаз» має одну з найпотужніших в Європі мереж підземних сховищ газу (ПСГ), спільна активна місткість яких складає 31 млрд. куб. м.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У РІВНОМУ ПРОВЕЛИ ...
Наступна новина: Добова оренда квартир

КОМЕНТАРІ